Dos dies a la ciutat dels tramvies

San Francisco és una ciutat fàcil de descobrir i també de caminar, tot i que de vegades les fortes pujades i baixades et fan suar una mica!

Ahir vam acoquinar els 5$ que fan pagar per agafar un dels “cable car” (tramvia per a nosaltres) que ens va portar fins al port dels pescadors (Fisherman’s Wharf), des d’on es tenen unes bones vistes de la presó d’Alcatraz, el Golden Gate (si no hi ha massa boira) i dels lleons marins. Tot i ser una zona molt i molt turística, ens ha agradat força. Per dinar vam comprar una ració de calamars fregits i una mena de sopa de llagosta servida dins d’un pa rodó. Era força bona!

Després vàrem caminar per carrers molt empinats fins arribar a un dels més característic i bonics (Crookedest St.). Fa tanta pendent que els cotxes baixen tot fent ziga-zaga. Curiós de veure.

Com a friki de les olors i la teca, no puc deixar de comentar que vaig descobrir una botiga (un paradís!) anomenada Fine Food Market on hi havia de tot, tot i més, com ara una xocolata amb bacon o uns snacks amb gust de wasabi. Òbviament aquests i d’altres exemples han anat directament al diari organolèptic! M’hi hagués passat hores i hores allà!

Avui hem caminat molt i hem arribat fins a la Ocean Beach, una platja llarguíssima amb unes onades perfectes pel surf. De camí fins i tot ens hem trobat un cavall autòcton…el David no s’ha pogut resistir! Us deixem una foto que no te desperdici…

Després hem anat a veure una altra de les atraccions més turístiques de la ciutat: el Golden Gate Bridge, tot i que més aviat ens l’hem imaginat, ja que la boira era molt espesa, un fenòmen habitual aquí.

Demà iniciem una ruta en cotxe des de San Francisco fins Las Vegas durant 8 dies. Farem stop als parcs nacionals de Yosemite, Death Valley i Gran Canyon.

Més noticies al proper post.

 

 

 

13 Respostes to “Dos dies a la ciutat dels tramvies”


  1. 1 Carles 11 Setembre 2009 a les 8:20

    Hola parella!

    Una puntualització! el carrer dels revolts amb una pendent important… bé el de la foto, no es diu Lombard St?¿?

    La ruta que fareu ara per mi va ser increible. Fins ara el millor que he vist mai (de paisatges clar). Es una mica xocant com a tan sols 5 hores de aigua, verd i muntanya s’hi troba el lloc mes caluros dels EUA.

    No marxeu de Yosemite Park sense veure les impressionants giant sequoias (a Mariposa Groove, 45 min en cotxe de Yosemite Village… mes o menys) i el glacier point on tindreu unes vistes espectaculars del Half Dome

    A death valley anireu per aquelles carreteres infinites que no s’acaben mai ah!! important!! si us voleu estalviar unes peles no compreu el ticket ‘teoricament obligatori’ per circular pel parc. A Yosemite las de comprar si o si perque hi ha com una especie de peatge pero a death valley no, hi han com unes casetes (crec que jo en vaig veure dos, una a l’entrada venint per Bishop, i un altre al mig del parc). Doncs vaig jo i com vaig preguntar ja ta! em van preguntar si tenia el ticket… vaig dir que no… i $$ que tampoc era gaire pero bé, si us ho podeu estalviar millor.

    Si voleu veure alguna foto de les que vam fer per alla (per que vosaltres en feu de millors! :P) aqui teniu el link

    Yosemite Park

    Death Valley

    Grand Canyon

    Fins al proper post!

  2. 2 Txell 11 Setembre 2009 a les 10:57

    Hola Anna i David!!! no em coneixeu però prometo seguir el vostre viatge fins al final i espero, aviat, poder portar a terme jo aquesta aventura. La meva gran il·lusió, però de moment no tinc més remei que aprendre!
    Només volia dir-vos que a Yosemite us recomano anar a veure la posta de Sol al Glacier point… i a Grand Canyon, la sortida del sol des de Lipan point…. impressionants vistes als 2 llocs!
    Disfruteu moltíssim d’aquest gran viatge i preneu apunts… qui sap, potser d’aquí un temps em poso en contacte amb vosaltres!

  3. 3 Cristian 11 Setembre 2009 a les 21:28

    Hosti nanos, uns dies sense mirar el blog i ja m’he perdut dues ciutats!! Increible!! Ara si que m’esteu fent mooooolta enveja!

    A passar-ho bé!

  4. 4 Emerson 12 Setembre 2009 a les 5:01

    hola nois! segueixo amb gran entusiasme el seu viatge, diuen que San Francisco
    és la ciutat més gai del món (fins i tot més que Barcelona) que van veure el
    respecte??? si van veure la pel.lícula de “Milk” amb Sean Penn sabran del
    que els parlo, van visitar el barri gai?? que poden relatar al respecte.
    Els desitjo un Feliç Dia de Catalunya, Visca els catalans! Visca CATALUNYA!!

    Emerson

  5. 5 elswillyfogs 13 Setembre 2009 a les 4:58

    Hola nois!

    Que us vagi molt be la ruta pels parcs nacionals, es una ruta molt maca amb uns paisatges molt variats i espectaculars!
    Es veritat que al death valley no cal pagar-lo, es un parc considerat mes “d’hivern” i els guardes de les casetes no diuen res… Si voleu fer molt de catalans, tampoc cal pagar el gran canyon i Yosemite, aixo si, s’ha d’entrar al parc ben d’hora abans que surti el sol, a les taquilles no hi ha ningu i es pot passar 🙂 Si teniu temps el Bryce canyon tambe val molt la pena!

    Que vagi molt be!

    Silvia / Robert

  6. 6 Sergi 13 Setembre 2009 a les 9:49

    hola parella

    el vostre cosí Sergi al habla.

    abans que res, una informació de servei: Getafe 0 – Barça 2, gols d’Ibrahimovic i Messi!! Bieeeeeen! El Madrid també va guanyar a l’Español però això ja ho donàvem per fet…Total, que som líders i que ja no deixarem el liderat fins que ens proclamem Campions al Bernabéu. Us ho perdreu? Encara sou a temps de tornar…

    gran foto la dels lleons marins! Aquestes bèsties campen pel seu aire per la ciutat o què? Ataquen a les persones? Llum i taquígrafs al respecte, si us plau!

    seguirem les vostres aventures amb interès, clar que sí. Molta sort, molts petons i disfruteu.

    Salut!

    Sergi, Txell i Pol

  7. 7 Pol 13 Setembre 2009 a les 16:28

    Hoooollaaaaa weno weno veig k us ho esteu passant molt be i esoo…. sobretot tuu e David as montat en un cavall san franciscano xD o como se diga … weno ya veig que hi han olaass noo?? pos ya saves mira preus de tables de surff ee aveure si cau algunaa?!?! si et sens racano ya te la pagare yo peroo …xD
    wenu pos que vagi mol be en les seguents paradas i sobretot no caigeu en el Gran Canyon…

    bessoosss

    PD ale ya possu be las dades k si no me les borreu xD

  8. 8 dani 13 Setembre 2009 a les 20:02

    Buenas,
    M’alegro que estigueu disfrutant així de bé. La Paloma i jo us estem seguint amb atenció ( i una mica d’enveja també…je, je).
    Que guapo lo dels Parcs Naturals…així David podràs rememorar la proesa del Ben Navis (en Jordi també s’enrecorda d’això!). Per cert, el tio ha marxat aquests dies a Egipte.
    Bueno, una forta abraçada,

    Dani i Paloma

  9. 9 Francesc Dangla 13 Setembre 2009 a les 23:32

    El meu fill se m´ha avançat amb les notícies esportives, però segur que en vindran més i de ben sonades.

    Sento una sana enveja per les caminades i el paisatge que contemplareu per Yosemite i etc. Jo m´he de conformar amb el senderisme que reemprenc el proper dijous per la nostrada serra de Collserola.

    Endavant i molts petons !!

  10. 10 Raúl i Lídia 14 Setembre 2009 a les 21:13

    Hola! Us recomanem que si passeu de Yosemite a Death Valley, passeu per un altre parc que és el Sequoia National Park, val realment la pena. També, suposem que ja ho sabeu, que es pot comprar un passe anual per visitar tots els parcs nacionals dels EUA, val 80$. Només que en visiteu més de quatre, ja surt a compte.
    Bé disfruteu molt de la vostra aventura!!!

  11. 11 Eva Mó 15 Setembre 2009 a les 23:59

    nooooooooissssssss!!!!
    crec q era de les poketes q faltava per escriure….i abans de posarme a feru q sapigueu q me tragat tots els posts! del primer a l’ultim! son increibles! teniu historietes per donar i vendre…jiji… i no cal ser mol inteligent x adonarsen q esta sent una experiencia unica i unforgettableeeeee per vosatres!:) ara esteu a la “meva california tan estimada”…saludeula de part meva!!! i ara parlu com a “entesa” en aket Estat: yosemite us encantara pero el Gran Canyon us dexara petrificaaaaaats! en aket ultim nose si teniu planejat algu….xo dirus q piyar una avioneta i sobrevolar el canyo esta forsa beee xo es caret, jo vai agafa un autocar i ens va fer 3 parades a diferents punts del canyo dsd don tenies 3 punts d vista daket i dpres et portava a un poblet tiiiipic del oest, am cowboys, sheriff i noies dl cabaret!jajaja el q si q NO us recomanu, pagar per pujar a la “plataforma de vidre” x veure el canyo dsd abax….timu timu! i se finiiiii….q dpres arribareu i kedareu altra vegada bocabadats!:) xo daxo es tracta, jeje….desd bcn us desitju molta sort en cada parada q feu en el vostre trajecte…..i sguiu aprofitan d cada hora, minut i segon com les hores, minuts i segons mes importants de les vostres vides!
    enjoy it, take care and…….keep in touch!:)
    hugs and kisses!
    eva………..alies “moinski” jijij, el meu pare us envia recoooooooooooords:)

  12. 12 eloy - mary 16 Setembre 2009 a les 10:54

    Mucha alegria de recib ir noticias vuestros, vemos que seguis en la misma linea viviendo y viendo intensamente, caCando provecho de todo lo que veis y sitais y con vuestros comentarios nos vais culturizando. De hecho puede decirse que os estamos emulando, verais, ayer visitamos el parque de la CIUDADELA, GRAN PARQUE DE MONTJUIT, tenemos previsto visitar el GRAN TIBIDABO y tambien el PARQUE DE LA AVDA MISTRAL. qUE os parece, eh. Un fuerte abrazo.
    ELOY – MARY

    ue visitais y de paso nos estais culturizando. D

  13. 13 Àlex Roca 22 Setembre 2009 a les 0:52

    On està la foto de la samarreta del Barça a San Francisco?


Deixa un comentari




Un nou projecte:

travel, share, special luggage

CALENDARI

Setembre 2009
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

STOPS

VISITES

  • 68.648